Cos cumparaturi

RETURNARI

Conform Ordonantei de Urgenta Nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate la distanta:

Consumatorul are dreptul  de a se retrage din contractul la distanta, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere si fara a suporta alte costuri decat cele prevazute la art.13 alin.(3) si art.14 din O.U.G Nr.34/2014, in termen de 14 zile calendaristice incepand de la ziua in care intra in posesia fizica a produsului. Cheltuielile de returnare sunt suportate de catre dumneavoastra.

Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat cu toate accesoriile.

Model de retragere,

pe baza Ordonanţei de urgenţă nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniştii, precum şi pentru modificarea şi completarea unor acte normative

(publicată în Monitorul Oficial, Partea I nr. 427 din 11.06.2014)

Stimați consumatori, prezentul formular se trimite înapoi completat doar dacă
doriţi să vă retrageţi din contract.

– Către SC Optovista Medical  SRL, Str. Pacii, nr. 22 Chiajna, Ilfov:

– Vă informez/Vă informăm (*) prin prezenta cu privire la

retragerea mea/noastră (*) din contractul referitor la vânzarea

următoarelor produse (*)/prestarea următoarelor servicii (*)

– Comandate la data (*)/primite la data (*)

– Numele consumatorului (consumatorilor)

– Adresa consumatorului (consumatorilor)

– Semnătura consumatorului (consumatorilor) (doar în cazul

în care acest formular este notificat pe hârtie)

– Data

(*) A se elimina menţiunea inutilă, după caz.

BANII INAPOI 30 ZILE

Garantat primiti banii inapoi in 30 zile calendaristice

La optovista.ro satisfactia clientilor este o prioritate. Daca ati gresit comanda sau nu sunteti pe deplin multumit de produsele cumparate, atunci aveti dreptul de a returna produsele in termen de 14 zile calendaristice de la receptionarea lor.

Cum puteti folosi garantia de 30 zile banii inapoi?

Daca nu sunteti multumit de ce ati comandat, puteti returna produsele la optovista.ro in termen de 14 zile, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Cheltuielile de returnare vor fi suportate de dvs, iar rambursarea contravalorii produsului se va face prin metoda initiala de plata sau orice alta metoda agreata de comun acord, in cel mult 30 de zile calendaristice de la retur.

Asadar, daca doriti sa renuntati la un produs trebuie sa ne trimiteti o instiintare prin e-mail (office@optovista.ro), telefon, verbal sau orice alte metode convenabile prin care ne anuntati ca doriti sa returnati produsul, mentionand numarul comenzii/facturii si codul IBAN al contului bancar, unde doriti sa va restituim contravaloarea produsului.

Pentru lentile de contact si solutii de intretinere:

Va rugam sa aveti in vedere ca produsele individuale (cutie, blister, flacon, etc.) care au fost deschise nu pot fi returnate.

In general, produsul nu trebuie sa fie deteriorat, sa nu contina urme de uzura, sa fie returnat numai in ambalajul original sigilat si fara insemnari sau alte modificari aduse ambalajului.

Va rugam sa aveti in vedere ca produsele sub forma de comanda personalizata nu pot fi returnate.Spre exemplu lentilele oftalmice cu diptria dumneavoastra nu pot fi returnate,deoarece nu pot fi revandute ca noi, ele fiind taiate dupa forma ramei alese de dumneavoastra.

Daca produsul returnat este deteriorat, are semne clare de uzura si nu poate fi vandut ca si produs nou, ne rezervam dreptul de a solicita o taxa pentru a acoperi diferenta de pret dintre un produs nou si un produs deja utilizat sau, in cazul in care este intr-o stare ce nu ne permite recomercializarea lui, ne rezervam dreptul de a refuza produsul, iar la optiunea clientului, ii vom reexpedia produsul, pe cheltuiala acestuia.

Pentru orice detalii privind returnarea produselor va rugam sa ne contactati prin e-mail sau telefonic.

PRODUSE 100% ORIGINALE

Toate produsele de pe www.optovista.ro sunt autentice. 

optovista.ro comercializeaza lentile de contact, lentile colorate, ochelari de soare, rame de vedere solutii si accesorii de cea mai buna calitate.

Produsele sunt furnizate de mari producatori de renume autorizati : Bausch and Lomb, Ciba Vision, Cooper Vision, Polaroid, Boss, Carrera, Maxvue Vision, Ray-Ban, Vogue, etc.

Cu experienta in domeniu, in comercializarea online a lentilelor de contact, ochelari de soare, rame de vedere, lentile colorate, optovista.ro va ofera servicii de inalta calitate la cele mai mici preturi !

Produse noi sigilate si 100% originale pentru sanatatea ochilor dvs!

Tranport gratuit

la comenzi de peste 250 RON

Retur

gratuit in 30 zile

Fidelizare

Puncte de fidelizare la fiecare comanda

100% Autentic

Doar produse autentice