fbpx

Povestea Noastra

Optovista s-a nascut din dorinta fondatorilor de a schimba lucrurile pe segmentul oftalmologiei in Ploiesti si din Romania. Din momentul deschiderii ne-am axat pe calitatea produselor si a serviciilor. Dorim sa cream o comunitate in jurul nostru, in care oamenii sa isi poate aduce la noi intreaga familie, de la nou nascuti si pana la parinti si bunici. Asta am putut sa realizam creand o echipa de medici si optometristi de top. Faptul ca am pus pe primul loc clientul ne-a dat posibilitatea sa nu ne uitam pe termen scurt la ce avem de facut , ci pe termen lung , si sa construim o baza de clienti solida, care sa fie multumiti si sa se intoarca cu drag in cabinetul nostru. Profesionalismul si increderea sunt aratate de clienti prin revenirea in cabinet si prin recenziile de 5 stele pe care le lasa pe paginile noastre online. Nimic nu este mai frumos decat sa vezi un client care este multumit si te recomanda si prietenilor. Pentru ca intr-o comunitate cum este cea din Ploiesti, primeaza calitatea si profesionalismul. Va multumim ca sunteti alaturi de noi si va promitem ca vom incerca sa imbunatatim constant tot ceea ce facem!

0
Clienti Satisfacuti
0
Ochelari De Vedere
0
Consultatii In 2021
0
Ani De Experienta

Misiunea

Motivul pentru care suntem atât de hotărați se afla chiar in viziunea companiei,cea de a ajuta peste 1 milion de romani sa vada mai bine, iar asta o putem realiza prin accederea in top 3 companii din domeniul opticii medicale in următorii 10 ani. Vrem o creștere sănătoasă și contantă, care sa se materializeze in aceeași atentie fata de clienți așa cum este in prezent

Valori

Optovista isi propune sa devina in Romania cea mai performanta companie de articole optice dedicate ingrijirii si corectarii vederii umane, oferind produse si servicii de inalta calitate, conforme atat cu nevoia primordiala de siguranta, cat si cu nevoia de distinctie si recunoastere sociala a oricarei persoane.

■ Integritate

Principiile eticii ne calauzesc in orice actiune intreprinsa. Ele determina verticalitatea si integritatea comportamentului nostru.

■ Respect

Lumina. Vedere, profesie, inovatie. Echipa, producatori, clienti, competitori. Fata de toti si toate aratam respect.

■ Curaj

Entuziasmul nostru este inspirat de noutatea oricarei descoperiri.
Deciziile asumate demonstreaza atitudinea vizionara si curajul schimbarii.

■ Performanta

Toate produsele si serviciile noastre sunt inzestrate cu performanta, atribut pe care il oferim consecvent clientilor nostri pentru atingerea succesului. Spiritul de echipa si competenta profesionala a fiecarui membru al companiei vor fi recunoscute drept cele mai pretioase calitati.

■ Cultura

Apartinem comunitatii si suntem datori sa promovam numai acele solutii sigure, confortabile si excelente care sa determine cresterea calitatii vietii.
Suntem convinsi ca evolutia individuala este iluminata de cultura vederii si se sprijina pe respectul fata de propriile aspiratii.

Echipa Optovista