fbpx

Consultatie

De ce să plătești pentru consultație, când o poți avea GRATUIT?

36 de consultatii din 224 au mai rămas disponibile pentru
urm
ătoarele 48 de ore

De ce noi?

Suntem pe piață din anul 2012 și am oferit în prezent peste 350.000 de consultații gratuite. Una poate fi chiar a ta în doar 60 secunde!
Programeaz
ăți și tu prima vizită la specialist! Completează formularul și află dacă te califici.

Ai 99,9% șanse să-ți asiguri locul la o programare optometrică gratuită dacă

Este dificil să citești, să analizezi lucrurile sau să conduci, de aproape sau de la distanță

Te confrunți cu stări de rău și durere în vecinătatea ochilor, în special când suprasoliciți vederea

Dispui de ochelari mult prea vechi, deteriorați, care îți afectează confortul

Ai un buget redus, dar îți dorești ochelari de calitate și o experiență 100% după nevoile, dorințele și posibilitățile tale

Dorești să oferi ochilor o protecție sporită atunci când te uiți la TV, la calculator sau pur și simplu când ieși din casă

5 motive pentru care să alegi Optovista

Vii pentru pret, ramai pentru calitate!


Da! Oferim un examen oftalmologic gratuit tuturor pacienților nostri pentru ca ne pasa de sanatatea lor si nu consideram ca sanatatea ar trebui sa aiba un pret.

Pe lângă timpul petrecut cu optometristul, consultul oftalmologic include mai multe teste prealabile, inclusiv un test de acuitate vizuală (cunoscut și sub numele de diagramă oculară), refracția automată care oferă o rețetă de bază și un screening pentru glaucom. Vă veți întâlni apoi cu optometristul, unde acesta va putea să vă evalueze ochii cu cea mai recentă tehnologie pentru sănătatea ochilor și să determine o rețetă exactă.

Consultatiile oftalmologice sunt un instrument de diagnostic important care ar trebui să facă parte din controlul anual de sănătate general. Vă recomandăm să faceți un examen oftalmologic o dată pe an. Dacă aveți anumite afecțiuni de sănătate, medicul dumneavoastră sau optometristul vă poate recomanda examene oftalmologice în mod mai regulat.

Recomandăm tuturor să facă un examen oftalmologic anual. Cu toate acestea, dacă vă confruntați cu modificări ale vederii, vedere încețoșată, dureri de cap recurente, dureri sau încordări oculare sau vedeți pete, atunci cu siguranta este timpul sa va programati pentru un consult oftalmologic.

Nu ai nicio obligație de achizitionare chiar dacă preturile ochelarilor si lentilelor de contact sunt reduse cu pana la 80%.

Recenzii de la clienti

5/5

Adam-Georgiana Nicoleta

“Recomand cu mare drag. Echipa este minunata,te ajuta cu orice sfat. Aici gasiti rame pe placul tuturor si preturi foarte ok. Felicitari!”

Leescu Ana-Maria

“Am rămas plăcut surprinsă și impresionată de personal, experiența în sine, profesionalismul, seriozitatea, amabilitatea și implicarea cu care am fost tratată atât eu cât și părinții mei! Mulțumesc Carmen Chelan! Recomand cu toată încrederea!”

Elena Petre

“Profesionalism iar raportul calitate preț este excelent!!!

Diana Maracineanu

"Recomand cu toată încrederea! O gamă variată de rame de calitate la prețuri foarte bune, doamnele care m-au consiliat au fost foarte profesioniste, amabile și răbdătoare, cele doua perechi de ochelari achiziționate au fost gata neașteptat de repede. Am avut o experiență foarte plăcută și cu siguranță voi reveni.”

Mary Sorescu

“Recomand cu drag!! Ochelarii sunt minunati executati exact pt nevoile mele! Profesionalism si amabilitate garantate!!”

Au povestit despre noi:

Hai să găsim soluții pentru sănătatea ochilor tăi !