fbpx

Garantii

Garantia calitatii
100% calitate – ce vezi e ceea ce primesti

optovista.ro comercializeaza produse originale, sigilate conform standardelor CE.

Toate produsele de pe www.optovista.ro sunt autentice.

optovista.ro comercializeaza lentile de contact, lentile colorate, ochelari de soare, rame de vedere, solutii si accesorii de cea mai buna calitate.

Cu experienta in domeniu, in comercializarea online a lentilelor de contact, ochelari de soare, rame de vedere, lentile colorate, www.optovista.ro va ofera servicii de inalta calitate la cel mai bun raport calitate/pret!

Produse noi si 100% originale pentru sanatatea dvs!

Produsele comercializate pe www.optovista.ro beneficiaza de garantia legala de conformitate, care
este de 24 de luni de la data cumpararii, pentru produsele de folosinta indelungata.

Produsele sunt certificate international ISO 9001 si avizate in Romania de Ministerul Sanatatii.

Garantia de retur

Poti returna fara nici un motiv produsele comandate de la Optoista in termen de 15 zile din ziua achizitiei.
Returul este suportat integral de noi. Tu doar trebuie sa ne anunti de unde doresti sa ridicam produsele.

*Nu pot fi returnate conform legii urmatoarele produse (daca au fost desigilate): lentile de contact (dioptrie, culoare) si ochelarii efectuati la comanda dupa specificatiile clientului (prescriptie).

Garantia de livrare
Livrarea produsului sau produselor comandate se face in maxim 24h in intervalul luni-vineri (pentru produsele aflate pe stoc). In cazul in care coletul nu ajunge in timpul estimat de curier, iti oferim scuzele noastre precum si o reducere de 10% la urmatoarea comanda.

Trebuie sa mentionam insa ca perioada noastra maxima de livrare (24h) nu se aplica in perioadele aglomerate din an precum Black Friday, Sarbatorile de Paste, sau 8 Martie, Halloween, sarbatori legale, Craciunul sau Saptamana Sanatatii Ochilor.

*Pentru reducerea de 10% clientul trebuie sa contacteze optovista.ro prin e-mail, telefon sau orice alta metoda de comunicare pentru a intra in posesia voucherului de 10% discount.

Garantia de schimb a produselor
Schimbarea produselor achizitionate de pe optovista.ro este gratuita in termen de 30 zile calendaristice de la achizitionare.

Schimbarea este valabila doar daca :

solicitarea de schimbare se face in termen de 15 de zile calendaristice de la achizitionarea produsului ;
ambalajul nu a fost deteriorat ;
cutia de lentile nu a fost desigilata ;
produsul a fost achizitionat de pe site-ul www.optovista.ro .
Schimbarea produsului se face dupa cum urmeaza: Clientul trimite catre furnizor produsul. Furnizorul suportand taxele de transport/curierat. Furnizorul, dupa ce primeste produsul, se obliga sa trimita gratuit (fara alte taxe) produsul cerut de client.
Garantia de adaptare
Iti oferim in totdeauna garantia ca ochelarii, lentilele de contact/vedere vor fi compatibile cu prescriptia ta.

De aceea inainte de a intra in lucru comanda ta, noi avem grija sa o confirmam telefonic, pentru a fi siguri ca totul este in regula si vederea ta va fi una perfecta.

Garantia de montaj

Alege sa iti faci ochelarii de vedere la optovista.ro, iar manopera pentru montarea lentilelor este asigurata GRATUIT. ( valabil pentru toate perechile de ochelari complete comandate pe site)

Garantia satisfactiei

100% satisfactie sau banii inapoi

BANII INAPOI 15 ZILE
Banii se returneaza la dumneavoastra in cont in general in 7 zile de la primirea IBAN-ului contului dvs.
La optovista.ro satisfactia clientilor este o prioritate. Daca ati gresit comanda sau nu sunteti pe deplin multumit de produsele cumparate, atunci aveti dreptul de a returna produsele in termen de 15 zile calendaristice de la receptionarea lor.

Cum puteti folosi garantia de 15 zile banii inapoi?

Daca nu sunteti multumit de ce ati comandat, puteti returna produsele la optovista.ro in termen de 15 zile, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Cheltuielile de returnare vor fi suportate de Lensa numai daca in prealabil ati trimis un e-mail pe adresa contact@optovista.ro in care mentionati ca veti returna produsele. Rambursarea contravalorii produsului se va face prin metoda initiala de plata sau orice alta metoda agreata de comun acord, in cel mult 30 de zile calendaristice de la retur.

Asadar, daca doriti sa renuntati la un produs trebuie sa ne trimiteti o instiintare prin e-mail (contact@optovista.ro), telefon, verbal sau orice alte metode convenabile prin care ne anuntati ca doriti sa returnati produsul, mentionand numarul comenzii/facturii si codul IBAN al contului bancar, unde doriti sa va restituim contravaloarea produsului.

Pentru lentile de contact si solutii de intretinere:

Va rugam sa aveti in vedere ca produsele individuale (cutie, blister, flacon, etc.) care au fost deschise nu pot fi returnate.

In general, produsul nu trebuie sa fie deteriorat, sa nu contina urme de uzura, sa fie returnat numai in ambalajul original sigilat si fara insemnari sau alte modificari aduse ambalajului.

Daca produsul returnat este deteriorat, are semne clare de uzura si nu poate fi vandut ca si produs nou, ne rezervam dreptul de a solicita o taxa pentru a acoperi diferenta de pret dintre un produs nou si un produs deja utilizat sau, in cazul in care este intr-o stare ce nu ne permite recomercializarea lui, ne rezervam dreptul de a refuza produsul, iar la optiunea clientului, ii vom reexpedia produsul, pe cheltuiala acestuia.

Pentru orice detalii privind returnarea produselor va rugam sa ne contactati prin e-mail sau telefonic.

*Nu pot fi returnate conform legii urmatoarele produse (daca au fost desigilate): lentile de contact (dioptrie, culoare) si ochelarii efectuati la comanda dupa specificatiile clientului (prescriptie).